GRATIS retourneren*GRATIS verzending vanaf €99,- Dienstbare en persoonlijke klantenserviceRetourophaalserviceDiv. betalingsmethoden7 shops, 1 winkelwagen
Merk
Kleur

Kniebeschermers

Goede kniebeschermers zijn van essentieel belang bij het uitvoeren van handwerkzaamheden. Ze kunnen immers veel vervelende gezondheidsklachten helpen voorkomen.


Waarom kniekussens


Er wordt bij het werk op de knieën veel permanente druk uitgeoefend op de knie, waar de knie over het algemeen niet goed tegen bestand is. Hierdoor kan er op lange termijn (permanente) schade ontstaan, waardoor men niet meer op de knieën kan werken. Sommige werknemers hebben een voorkeur om dan te werken op de hurken, maar ook dat is op lange termijn een slecht idee, aangezien de kniebanden worden uitgerekt. Rug- en knieklachten kunt u voorkomen door te werken met kwalitatief goede kniebeschermers die worden aangeboden op Werkbroeken.nl.


Welke kniekussens kopen?


De meeste kniekussens zijn eenvoudig in te steken achter de kniestukken van uw werkbroek. Kniekussen van een bepaald merk passen altijd in een werkbroek met kniestukken van datzelfde merk, maar vaak passen ze ook wel in andere broeken. Bovendien zijn verschillende kniekussens voorzien van een kniprand waardoor u ze heel eenvoudig zelf kunt inkorten en passend maken.
Servicepunten Bevazet